[Ossm-members] јие универзитет

Azir Aliu azir.aliu at seeu.edu.mk
Wed Mar 21 09:40:18 UTC 2007


Ne e problem ke moze da organizirame takvo nesto,
On 3/20/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
>
> > Mozete komotno da kontaktirate so mene, jas sum profesor na SEEU
>
> Wow... првиот професор на листа, ми се чини. :)
>
> Добро Азир, за следново станува збор. Бидејќи се ближи периодот кога
> Слободен
> софтвер Македонија веќе традиционално организира инсталационен фестивал,
> размислувавме за можноста оваа година тој настан да го организираме надвор
> од
> Скопје. Тетово се чини како најлогичен избор: има универзитет и близу е до
> Скопје.
>
> Дали мислиш дека е можно SEEU да дозволи случување на ваков настан некој
> ден
> (викенд) во април? Она што е потребно, покрај просторија се разбира, се
> компјутери, интернет, проектор и маси и столчиња. :)
>
> Ете тоа. Па кажи што мислиш.
>
> --
> Новица
>
> The difference between 'involvement' and 'commitment' is like an
> eggs-and-ham
> breakfast: the chicken was 'involved' - the pig was 'committed'.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070321/bb79968f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list