[Ossm-members] лого и последен пост

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Mar 22 13:10:42 UTC 2007


Еве две филтрирани варијанти (една зелено-сива и една розево-сива) од
3д логото (боите се сега средени). Јас сум лично за зелено-сивото, но
и розево-сивото не е ич лошо, само е различно.

http://img73.imageshack.us/img73/8657/probafilter2varijantizt4.jpg

Што се однесува до логото на ОИ, сметам дека е подобро да се смисли
ново, отколку без дозвола да се користи постоечкото, иако постоечково
е полн погодок.


More information about the Ossm-members mailing list