[Ossm-members] лого и последен пост

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Thu Mar 22 13:27:30 UTC 2007


On 3/22/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> Правиш прекрасна работа, само еден совет пошто си нов на листата. Користи
> Reply на веќе отворени теми, бидејќи вака за секое дополнување на тема се
> отвора нова нишка. Значи може да се дополнува нишката веќе отворена од
> Новица.

Ти благодарам. Разбрано. :)

Поздрав,


More information about the Ossm-members mailing list