[Ossm-members] лого и последен пост

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Mar 22 13:39:26 UTC 2007


> П.С.
> И двете ми се убави, само тоа регулирајте го со ОИ амблемот (ова за оССМ).

Мене ми се допаѓа манипулацијата со лого на Олимписки игри кои се
одржале во држава што веќе не постои.

Изгледа дека  Олимпискиот комитет има некакви права над ова ќе треба
да видиме. Најверојатно е заштитен знак, но треба да се провери.

http://www.olympic.org/uk/games/past/index_uk.asp?OLGT=2&OLGY=1984

Како провокација е супер. Треба да ја исхакуваме до крај.

-- 
Igor Stamatovski


More information about the Ossm-members mailing list