[Ossm-members] лого и последен пост

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Mar 22 14:36:02 UTC 2007


Goce Mitevski напиша:

> http://img73.imageshack.us/img73/8657/probafilter2varijantizt4.jpg
> 
> Што се однесува до логото на ОИ, сметам дека е подобро да се смисли
> ново, отколку без дозвола да се користи постоечкото, иако постоечково
> е полн погодок.

Одлични се твоите варијатни, може да го направиш да има шест дела?

Така нема да биде логото на ОИ'84 само ќе се наслутува на него, а ќе се
задржи темата. Мене ми личи на маса.


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list