[Ossm-members] denes okolu 1630-1700 vo tocka

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 24 10:43:52 UTC 2007


Гемиџи е во Скопје и се договараме нешто да се видиме.

Па за сите, денес во горното време ќе бидеме во точка на чај/кафе/пиво.
-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list