[Ossm-members] Речник на термини

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 28 13:27:50 UTC 2007


On Wednesday 28 March 2007 15:25:41 Новица Наков wrote:

>
> хм, многу прашања (како ова) на листава вака се повторуваат. еден faq на
> вики ќе биде супер. :)

http://wiki.lugola.net/index.php/Често_поставувани_прашања


More information about the Ossm-members mailing list