[Ossm-members] Речник на термини

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sun Mar 25 18:43:13 UTC 2007


On Saturday 24 March 2007 04:43:22 Ivan Stoev wrote:
> Се ми се чини пред година време видов некаде на нет листа на преводи на
> компјутерски термини од Англиски на Македонски... Постои ли такво нешто
> и дали некој знае каде може да се најде?
>
> Има ли нешто преведено од Sunbird досега? Немам многу преведувачко
> искуство но би сакал да пробам... Совет/Коментари?
>


http://wiki.lugola.net/index.php/Речник_на_термини,

не знам зошто не реферираат кон ова, пошто е Вики статија, што може да се 
ажурира и подобрува, а се базира на горенаведените врски.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list