[Ossm-members] Речник на термини

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 28 13:25:41 UTC 2007


> http://wiki.lugola.net/index.php/Речник_на_термини,
>
> не знам зошто не реферираат кон ова, пошто е Вики статија, што може да се
> ажурира и подобрува, а се базира на горенаведените врски.


хм, многу прашања (како ова) на листава вака се повторуваат. еден faq на вики 
ќе биде супер. :)

-- 
Новица

"All that is necessary for the triumph of evil
is that good men do nothing." - Edmund BurkeMore information about the Ossm-members mailing list