[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Wed Mar 28 06:33:22 UTC 2007


Да направиме транспаренти и да се облечеме со туксови и да протестираме таму
и ако некој праша нешто или се интересира ќе не праша, а рачунајте тоа ќе
биде и добар PR дека ќе има и медиумско покритие.

(само предлог)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070328/3e68c303/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list