[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 28 13:17:04 UTC 2007


> ако не друго може да се
> собереме на пиво и да си помуабетиме ;)

Собирањето и не е така лош план.

Како што реков пред некое време јас мислам да се повлечам од оваа приказна и 
после долго размислување + пропратни муабети јас решив да ги закачам 
копачките. Па собир еден на кој ќе се збори за тоа кое ќе биде новото 
раководство е супер опција. 

Од денес, исто како да ме нема. :)-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list