[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Mar 28 09:23:21 UTC 2007


On Tuesday 27 March 2007 21:58:44 Stojance Dimitrovski wrote:

> Во Сабота, 31 Март во 11:30 на плоштад Македонија ќе има таканаречен
> „Мајкрософт "Wow" настан и промоција на најновите производи: Windows
> Vista и 2007 Office system“.

Може „WoW е војна, како во World of Warcraft“ хихи (се зезам)

Ако ова успеете да го направите ќе биде мошне хардкор, добра идеја! 


More information about the Ossm-members mailing list