[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 30 14:20:08 UTC 2007


> Во Сабота, 31 Март во 11:30 на плоштад Македонија ќе има таканаречен
> „Мајкрософт "Wow" настан и промоција на најновите производи: Windows
> Vista и 2007 Office system“.
>
> Што предлагате Ние да правиме на овој ден. Некако да им се спротиставиме
> на M$ и да ги едуцираме граѓаните кои ќе бидат таму дека постои подобра
> и посигурна алтернатива од оние производи на M$.
>
> Нели би било добро!?

Добро ќе беше.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

  Begin...the rest is easy.More information about the Ossm-members mailing list