[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Mar 30 10:17:43 UTC 2007


Во петок 30. март 2007 02:45 DZvonko Nikolov напиша:
> На иницијатива на мене и мојата сопруга и колешка Билјана,
> двајцата наставници по информатика, во сабота на саемот ќе се
> продаваат ЦД-а со софтвер по симболична цена од 100 ден.
> На овие ЦД-а, покрај презентации за школото, едукативни клипчиња и
> слики, ќе се најдат и Опен Офис 2,1 на македонски, Фајрфокс на македонски,
> Тандрбрд на македонски и друг слободен софтвер (не на македонски).

Ако сѐ уше не сте ги направиле ЦД-ата, може на нив да го ставите најновиот 
ОпенОфис 2.2 
http://mk.openoffice.org/2.2.html
>
> Ова е колку да се знае. Секој се бори колку може и како може.

Поздрав за идејава :)

> Поздрав
> Ѕвонко Николов

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list