[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Wed Mar 28 13:19:38 UTC 2007


Јас сум за да се нарапви тоа, ако има луѓе нема прблем.
Ќе ги шокираме таму тие п......ња

:))
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070328/76c796d7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list