[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Mar 28 19:35:48 UTC 2007


On 3/28/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Собирањето и не е така лош план.

И сега што ќе правиме?
Маиците ОССМ, пингвините, ѓаволчињата и на
плоштад во сабота, па после на пиво?
Јас сум за.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list