[Ossm-members] Sunbird на македонски

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Wed Mar 28 16:08:53 UTC 2007


Дамјан Георгиевски wrote:
>> Вториов patch го нема .sendEmail.label, ама изгледа тоа не прави разлика
>> сега. Значи сега може да направам checkout и да ја симнам најновата
>> верзија (што би требало веќе да ја имам само без .sendEmail.label :) )?
> 
> да ... пред да ми праќаш patch секогаш прво прави checkout за да биде валиден 
> patch-от према дрвото кај мене (cvs sucks that way).
> 
> Иначе го ѕирнав новиот patch и ги немаше срањата кои ги имаше во 
> претходниот... така да тоа е ваљда ок.
> 
Па јас преводите што ги правам во Mozilla Translator се извезуваат 
дирекно во локалната копија од CVS во l10n/mk/calendar. Ако направам 
checkout, нема ли да ги изгубам преводите што си ги направил? т.е. 
постарата верзија да се запише врз поновата?
More information about the Ossm-members mailing list