[Ossm-members] Sunbird на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 28 16:30:48 UTC 2007


> Па јас преводите што ги правам во Mozilla Translator се извезуваат
> дирекно во локалната копија од CVS во l10n/mk/calendar. Ако направам
> checkout, нема ли да ги изгубам преводите што си ги направил? т.е.
> постарата верзија да се запише врз поновата?

Мислам дека во МТ може да се наведе сосема друга патека за извезезување 
различна од локалната копија на cvs-то.

-- 
Новица

Магарето можеш со сила да го донесеш до река,
ама не можеш со сила да го натераш да пие вода.More information about the Ossm-members mailing list