[Ossm-members] Sunbird на македонски

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Wed Mar 28 16:32:26 UTC 2007


Новица Наков wrote:
>> Па јас преводите што ги правам во Mozilla Translator се извезуваат
>> дирекно во локалната копија од CVS во l10n/mk/calendar. Ако направам
>> checkout, нема ли да ги изгубам преводите што си ги направил? т.е.
>> постарата верзија да се запише врз поновата?
> 
> Мислам дека во МТ може да се наведе сосема друга патека за извезезување 
> различна од локалната копија на cvs-то.
> 
Во право си. Па ич не ми текна. :)

ИванMore information about the Ossm-members mailing list