[Ossm-members] Некои прашања за состојбата на НВО оССМ

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 29 15:28:56 UTC 2007


> кога бев Скопје на луѓето со кои бев да се видам (Стама, Миша, Новица,
> Дамјан, Божидар) им кажав дека голема е веројатноста да се трансформираме
> во НВО или да се формира НВО паралелно со Лугола. 

Не гледам што е поентата на постоење уште едно НВО .. кога и едното не 
функционира којзнае колку многу...

Ако ти треба НВО ете ти го.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

"We think it's a great consumer win, and it's a great industry win, to be able 
to ensure that with good copy protection, you can have so much functionality 
for the user", Jordi Rivas, Microsoft Director of TechnologyMore information about the Ossm-members mailing list