[Ossm-members] Sunbird на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Mar 29 15:44:17 UTC 2007Не би било лошо да се креира проект за sunbird на bugs.softver.org.mk (јас 
колку гледам немам привилегии тоа да го направам).

И предлог за 2 поправки:

1. Преводот на слоганот - „веќе време е“ не е во духот на нашиот јазик. Не 
знам како е оригиналот, но можеби ќе биде добро „крајно време е“. 

2. Во credits.dtd има место за localizers. Иван, можеш своето име да го ставиш 
таму. (hint: види како е тоа направено во browser/...../credits.dtd

-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list