[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Mar 30 09:49:08 UTC 2007


> На иницијатива на мене и мојата сопруга и колешка Билјана,
> двајцата наставници по информатика, во сабота на саемот ќе се
> продаваат ЦД-а со софтвер по симболична цена од 100 ден.
> На овие ЦД-а, покрај презентации за школото, едукативни клипчиња и
> слики, ќе се најдат и Опен Офис 2,1 на македонски, Фајрфокс на македонски,
> Тандрбрд на македонски и друг слободен софтвер (не на македонски).

Можете и AbiWord да го ставите. И тоа е на македонски.
More information about the Ossm-members mailing list