[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Fri Mar 30 17:58:57 UTC 2007


> Не треба да кажуваме што не е во ред кај Виста него што е во ред кај 
> Линуксот.
> 
Се согласувам. Немам ништо против спомнување на Виста, но сепак флаерот 
треба за се фокусира на добрите страни на слободниот софтвер.

ИванMore information about the Ossm-members mailing list