[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Fri Mar 30 18:57:20 UTC 2007


Хмм... ова ми изгледа како лоша идеја од сите нас...

Јас веќе ги испечатив флаерите па така да како што осеќам не ги носам
утре.

ОК, анивеј, кај да се сретнеме?
More information about the Ossm-members mailing list