[Ossm-members] Vista презентација

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sat Mar 31 10:51:13 UTC 2007


Во сабота 31. март 2007 12:42 Дамјан Георгиевски напиша:
> > Во моментот додека ја пишувам поракава, 31 Март 11:30ч, на плоштад
> > Македонија започнува таканаречен „Мајкрософт "Wow" настан и промоција на
> > најновите производи: Windows Vista и 2007 Office system“.
>
> Reporting live from the face of the place ... Најбољиот дел беше кога го
> прашаа Роботек дали музиката ќе стигнела до тука кајшто е стигната без
> Microsoft ... Роботек, мртов ладен, ДА.
>
> хехе .. Стојанче ете тоа е субверзивно :)

Ќе се собирате ли некаде после тоа?

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list