[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Sat Mar 31 11:16:16 UTC 2007


Стојанче НЕ ПОГРЕШИ!
> На негови години, а и на твои точно тоа е што треба да го прави. Да фрли
> камен
> во џам од школо, да напише „Македонски е курва" со спреј на ѕид, да
> направи и
> дели фалери Vista sucks на плоштад итн.
>
> Више преку кур од политичка коректност и само-цензура.БТЊ, не сме генерација со Стојанче и мислев дека се трудиме да бидиме малце
поинакви од другите.<<<Stojanovski Viktor>>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070331/1fccc694/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list