[Ossm-members] Vista презентација во Македонија

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Mar 31 12:19:00 UTC 2007


> БТЊ, не сме генерација со Стојанче и мислев дека се трудиме да бидиме малце
> поинакви од другите.

ЕПА не сте поразлични...

иначе под тие години мислев на _млади_

ФАК вчера слушам равел случајно, некои средношколци беа на емисија...
абе поконзервативни створења неам сретнато ... мислам јас сум конзервативен .. 
ама овие беа ... уште малку инквизиција ќе побараа да се обнови.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

Today we create the legacy of tomorrow ;).More information about the Ossm-members mailing list