[Ossm-members] во врска со бројот...

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Thu May 3 16:40:31 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> абе си мислам маички да спукаме со бројов. сподели знаење и бројот... 
> 
> одамна не сме правеле маички.
> 
> кој е заинтересиран?
> 

И јас сум за. НМП скоро печатеа маици, мислам дека фати околу 200-250 
ден комплет. Можам да се распрашам за место. Црна или бела боја би била 
пожелна (барем за мене) :)

-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list