[Ossm-members] во врска со бројот...

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu May 3 16:42:48 UTC 2007


On Thursday 03 May 2007 18:40:31 Милош Столиќ wrote:
> Новица Наков напиша:
> > абе си мислам маички да спукаме со бројов. сподели знаење и бројот...
> >
> > одамна не сме правеле маички.
> >
> > кој е заинтересиран?
>
> И јас сум за. НМП скоро печатеа маици, мислам дека фати околу 200-250
> ден комплет. Можам да се распрашам за место. Црна или бела боја би била
> пожелна (барем за мене) :)

Битола се ~180 денари :) Се разбира само за Лугола (иначе се ~200)

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list