[Ossm-members] во врска со бројот...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 3 17:58:26 UTC 2007


На чет, 2007-05-03 во 18:42 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Битола се ~180 денари :) Се разбира само за Лугола (иначе се ~200)

Во Штип беа 150. Ама ако треба да се чека многу ја и сам би си направил
во Скопје за 250. Ја носам у Ниш оваа. :)

Еве и мои предлози:

Црна:

http://ufo.linux.net.mk/sliki/napred.png
http://ufo.linux.net.mk/sliki/nazad.png

Сина:

http://ufo.linux.net.mk/sliki/napreds.png
http://ufo.linux.net.mk/sliki/nazads.png

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list