[Ossm-members] во врска со бројот...

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu May 3 22:11:33 UTC 2007


Bozidar Proevski напиша:

>> П.С. А легално ли е јавно да се прикажува? :D
> 
> „Паралегално - бараат премногу пари за да биде легално“

Абе легално е.

Во америка тој DMCA законот ги прави нелегални и работите со кои можеш
да направиш повреда на копирајт не само повредата.

Тоа е идиотско и кај нас нема такво нешто.

И така финтата со маичките ќе ја сфатат 5 луѓе.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list