[Ossm-members] во врска со бројот...

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu May 3 23:22:59 UTC 2007


Мене ми се допаѓа сподели знаење да е на предната страна,
а бројот на задната.

-- 
Игор


More information about the Ossm-members mailing list