[Ossm-members] во врска со бројот...

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri May 4 07:26:16 UTC 2007


На пет, 2007-05-04 во 01:22 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> Мене ми се допаѓа сподели знаење да е на предната страна,
> а бројот на задната.

Да забораив да спомнам дека кога ги праев овие моите дека уопште не
можев да се одлучам кое да биде напред кое позади. Па како ќе гласа
мнозинството. :)
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list