[Ossm-members] во врска со бројот...

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat May 5 19:35:13 UTC 2007


On Saturday 05 May 2007 21:28:07 Jovan Kostovski wrote:
> Ова ќе кошта малку повеќе заради боите + незнам дали ќе најдеме некој
> што може да ги иштампа овие бои.

Да, ќе крени на цена 20тина денари, според мене :/ 
Иначе не ми се допаѓа мене тоа со боите. 

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list