[Ossm-members] во врска со бројот...

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Sun May 6 01:36:45 UTC 2007


> Е ова е закон. Да си направиме вакви маички со боите + под нив
> бројчето (на задна страна) и Сподели знаење (на предната).
> Ова ќе кошта малку повеќе заради боите + незнам дали ќе најдеме некој
> што може да ги иштампа овие бои.
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе


Не ми се верува дека некој воопшто може да ги отпечати овие бои. Можеби нешто слично на нив, ама верувај како печатат кај нас, нема да биде ни како тоа „слично“...
Ама, интересно во секој случај... Мене ми се допаѓа ова...

Поздрав,

Тони Костов


More information about the Ossm-members mailing list