[Ossm-members] drupal l10n

Новица Наков novica at bagra.org
Sun May 6 20:05:57 UTC 2007> Јас го преземам одржувањето на преводот.

Јас веќе го преземав, барем сега за сега.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list