[Ossm-members] drupal l10n

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Sun May 6 20:40:20 UTC 2007


On Sunday 06 May 2007 22:05:57 Новица Наков wrote:
> > Јас го преземам одржувањето на преводот.
>
> Јас веќе го преземав, барем сега за сега.

Хм... До кај си и кај ќе ги објавуваш преводите?

Поздрав БобиMore information about the Ossm-members mailing list