[Ossm-members] isummit

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon May 7 17:22:12 UTC 2007


> Ако се пријават уште 4 луѓе - па да бидеме 7, тогаш ќе одиме со комбе
> (ваљда).

Рок за пријавување до четврток...

пс. 
кој не доаѓа видете овде што ве интересира и ако имате некои желби и пораки да 
пренесеме и сл.
http://wiki.icommons.org/index.php/Draft_programme

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list