[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 8 14:37:08 UTC 2007


На вто, 2007-05-08 во 15:28 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> yabaa, yaba, yaba
> 
> Автобуси за Ниш од Скопје во 7.45, 8.00, 9.25, патот би требало да
> трае 4 саати , карта е 550 ден во еден правец.

Сабота, 9 и 25 звучи таман. 

Се враќаме во недела поручек-вечер, така најубаво.
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list