[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Tue May 8 19:16:27 UTC 2007


Отприлика да знаете цени за смештај: во youth хостелот во самиот центар 
на градот вечер е 1050 динари (900+150 такса). Малку подалеку (ок, малце 
повеќе, веројатно пола саат пешки од центарот) има уште еден хостел - 
Дадора, собите се каде каде подобри, а вечер кошта 1500 динари (за 
организирана тура).

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list