[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed May 9 08:14:32 UTC 2007


On 5/8/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> Здраво,
>
> Бев на автобуска и на железничка да се распрашам за превоз.
> Бидејќи треба да стигнеме на Електронски факулет во Ниш во 12 часот
> еве што најмногу ни одговара
>
> Воз:
> сабота тргнува  од Скопје во 6:15 наутро во Ниш е во 11:00-11:30
> недела тргнува од Ниш во 18:10 во Скопје пристигнува во 22:28
> Повратна карта е 750 денари.

Јас сум повеќе за воз. Ем поевтино, ем поудобно (за ова не сум
сигурен, ама може да шеташ по возот), ем по carbon neutral. Super
green...

М? Што викате?

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list