[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 9 10:08:27 UTC 2007


Igor Stamatovski напиша:

>> Воз:
>> сабота тргнува  од Скопје во 6:15 наутро во Ниш е во 11:00-11:30
>> недела тргнува од Ниш во 18:10 во Скопје пристигнува во 22:28
>> Повратна карта е 750 денари.
> 
> Јас сум повеќе за воз. Ем поевтино, ем поудобно (за ова не сум
> сигурен, ама може да шеташ по возот), ем по carbon neutral. Super
> green...

Да со воз идеме. :)

Карти се купуваат во петок или може пред поаѓање?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list