[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed May 9 12:29:59 UTC 2007


On 5/9/07, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
> Да со воз идеме. :)

Уште еден глас за идење со воз ;)

Ај да се договориме сите, да одиме заедно,
да не се делиме.

> Карти се купуваат во петок или може пред поаѓање?

Карти најубаво е да купиме во петок или ако не, еден
да собере пари од сите па да тркне во сабота порано
на железничка и да купи карти за сите. Бидејќи треба
повеќе карти може да потрае вадењето 10ина минути,
што би значело треба да се собереме накај 5:50 - 06:00
за да купиме карти.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list