[Ossm-members] Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи на 15 мај

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Wed May 9 14:25:52 UTC 2007


Јас сакам да учествувам, само не знам за сигурно ќе ти кажам, оти треба
да одам Солун тој ден. Се читаме на џабер или нешо.

Поз

На сре, 2007-05-09 во 15:01 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Wednesday 09 May 2007 14:53:03 Новица Наков wrote:
> > Но, можеби не е лоша идеја да се пријават луѓе што
> > сакаат да одат.
> 
> Епа non-inventational event нели ..
> Денес добивме покана од Тоше за настанот, јас Павле и Влатко (што учествуваме 
> на семинарите), како и да е, ако сака некој друг од Лугола да доаѓа на 15ти 
> нека каже _овде_ ќе му испратам информација на тоше преку пошта (или нека го 
> стори тоа сам).
> 
> Ајде, се гледаме.
> 
More information about the Ossm-members mailing list