[Ossm-members] Сподели знаење #13 на 15 мај + други работи на 15 мај

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Wed May 9 14:27:03 UTC 2007


Упс, извинете, не видов дека пораката е пратена до листата.

:(

Лејм

На сре, 2007-05-09 во 15:01 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> On Wednesday 09 May 2007 14:53:03 Новица Наков wrote:
> > Но, можеби не е лоша идеја да се пријават луѓе што
> > сакаат да одат.
> 
> Епа non-inventational event нели ..
> Денес добивме покана од Тоше за настанот, јас Павле и Влатко (што учествуваме 
> на семинарите), како и да е, ако сака некој друг од Лугола да доаѓа на 15ти 
> нека каже _овде_ ќе му испратам информација на тоше преку пошта (или нека го 
> стори тоа сам).
> 
> Ајде, се гледаме.
> 
More information about the Ossm-members mailing list