[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Wed May 9 16:36:20 UTC 2007


Jovan Kostovski напиша:
> Полошата варијанта, патувањето со автобус е:
> Автобусот што оди за Ниш во 07:45 e на Ниш Експрес, а истата фирма има
> автобус за назад од Ниш за Ск во 17:00. Цената за повратен билет е 850 денари.

Во Ниш Експрес нема ни Е од експресно. Автобусот застанува во секое 
можно село од Скопје до Ниш. Веројатно би патувале исто време како со воз.
-- 
Милош
Always remember you're unique, just like everyone else.More information about the Ossm-members mailing list