[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed May 9 16:41:23 UTC 2007


On 5/9/07, Милош Столиќ <misoss at gmail.com> wrote:
> Jovan Kostovski напиша:
> > Полошата варијанта, патувањето со автобус е:
> > Автобусот што оди за Ниш во 07:45 e на Ниш Експрес, а истата фирма има
> > автобус за назад од Ниш за Ск во 17:00. Цената за повратен билет е 850 денари.
>
> Во Ниш Експрес нема ни Е од експресно. Автобусот застанува во секое
> можно село од Скопје до Ниш. Веројатно би патувале исто време како со воз.

Охо, како знам за тоа.
Најдолгото патување во мојот живот, Ниш-Скопје, при враќањето од
Сараево. Ужас!!!
Траеше со векови и автобусот беше ултра пун, луѓе стоеја до Скопје.

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list