[Ossm-members] во ниш ништо нема да се случи

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed May 9 23:18:48 UTC 2007


On 5/9/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> Најдолгото патување во мојот живот

Изгледа сите сме ја почувствувале "брзината" на ниш екпрес :)

Еве врска до молбата за издавање на групна карта.
Не е ништо специјално, само релација, дата на поаѓање,
листа на членовите на групата и потпис и печат од
организацијата/фирмата.
http://chombium.awardspace.com/files/misc/baranje_voz.odt

Ајде ако неможеме да се видиме денес (четврток) да се собереме
негде утре попладне, да собереме пари и податоци за листата и
да ги купиме картите.
Собир во петок во 18:30 на плоштад пред Ристиќева палата одговара?

Или пак нема да вадиме групна карта, а?

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list