[Ossm-members] интелектуална сопственост во теа модерна

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 9 17:24:59 UTC 2007


не знам дали имаат сајт овие теа, но ваљда кај сите во весник стига па ѕирнета 
на стр. 6 на големо пишува дека се спрема проект за заштита на интелектуална 
сопственост според американски стандарди. доаѓа dmca а?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list