[Ossm-members] други работи на 15 мај (UNDP FOSS настан)

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed May 9 20:47:24 UTC 2007


Georgi Stanojevski напиша:

>> Инаку, на 15 мај има и други FOSS настан: конференција на UNDP ќе почне од 9 и 
>> ќе трае некаде до 15 ч. Слободен софтвер Македонија ќе има презентација таму. 
>> Влезот е слободен за сите. Но, можеби не е лоша идеја да се пријават луѓе што 
>> сакаат да одат.
> 
> А има ова некој сајт, листа на презентации?

Да бе да, my bad. :)

http://ufo.linux.net.mk/docs/AGENDA_FOSS_KONFERENCIJA2007.pdf

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list